InfoSoft Apatin 

Tel: +381 25 776366 Mob: +381 63 1076366  

 Email: office@jurcainfosoft.com

PRODAJA RAČUNARA I OPREME

 

___________________________________________________________________

 

  Prodaju računara, notebookova, periferija i sve druge kompjuterske opreme realizujemo preko uvoznika i distributera PIN Computers i EWE Comp. Takođe imamo u ponudi ceo asortiman firmi CANON i GENIUS preko direktnih uvoznika kao i sve vrste tonera za laserske štampače, baterije i punjače za notebook i sl.

 Cene koje se nalaze na sajtovima su krajnje cene sa uračunatim PDV-om i kupac preuzima poručenu robu kod nas i plaća cenu sa sajta (nema troškova dostave) pri čemu mi vršimo demonstraciju rada, instalaciju, proveru ispravnosti i dajemo kupcu osnovne upute za korišćenje.

 Naravno ukoliko kupac nije zadovoljan proizvodom, bilo da se to odnosi na funkcionalnost, izgled ili jednostavno proizvod ne ispunjava njegova očekivanja nije u obavezi da proizvod preuzme.

 Garanciju na robu (najmanje 2 godine) kupac ostvaruje donoseći istu kod nas a mi preuzimamo eventualne troškove zamene ili slanja na servis.

Dođite kod nas da Vam pomognemo stručnim savetom o izboru opreme koja će najbolje zadovoljavati Vaše potrebe.

MOGUĆNOST KUPOVINE NA 3, 6 ili 12 RATA PREKO ADMINISTRATIVNE ZABRANE ZA ZAPOSLENE ILI PREKO UGOVORA SA OSTALIM FIZIČKIM LICIMA
Računari - konfiguracije Notebook i tablet  Oprema i periferije